APARTMAN BANEKS 1 ZLATIBOR

Apartman Baneks 1 Zlatibor (Rujanska 13) nudi smeštaj za 6 osoba, sa dve odvojene spavaće sobe. Apartman je vrlo komforan, površine 54 m2, sadrži kompletno opremljenu kuhinju za pripremu obroka sa mikrotalasnom, tosterom, ketlerom,  dnevni boravak u kome se nalazi dvosed, odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom, odvojenu sobu sa dva ležaja, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa otvorenim pogledom na Tornik, etažno grejanje, kablovsku televiziju, kao i besplatan wi-fi internet, klimu i parking.

Zadovoljna u svakom pogledu. Lokacija, opremljenost apartmana, nivo higijene, cena, sve je vrh!!! Toplo preporucujem svakome ko zeli mir i prijatno prirodno okruzenje. Vracam se za Nemacku, ali dolazim ponovo prvom prilikom. Srdacan pozdrav 👍
Snežana Borkanović
Co-Founder, Themeum
“Apartman je predivan, prostran. Ima sve što vam je potrebno. Čistoća vrhunska.Prostrana terasa. Blizu centra, u neposrednoj blizini Aroma market, Aman, Idea…. Koliba kod Milunke gde je sjajna hrana. Mi ćemo svakako ponovo doći. Svaka preporuka.”
Aleksandar Simonović
Co-Founder, Themeum
“ Komforan i izuzetno opremljen apartman na odličnoj lokaciji. Veoma zgodan za porodični odmor ali i atraktivan za mlade. Vlasnici su divni i uslužni, tako da vam ostaje samo da uživate u neograničenim količinama u planinskim aktivnostima!”
Dragana Spasojević
Co-Founder, Themeum