APARTMAN BANEKS 2 ZLATIBOR

Apartman Baneks 2 Zlatibor (Vijogorska 14) je smeštaj za 4+1 osoba. Ima površinu 40 m2, sadrži kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom i foteljom na razvlačenje, jednu sobu sa bračnim krevetom i drugu sobu sa pomoćnim ležajem na razvlačenje za 2 osobe,  kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa pogledom na borov park. Gostima je na raspolaganju kablovska televizija, klima, kao i besplatan wi-fi internet i parking.

“Predivan smeštaj na prelepoj lokaciji na Zlatiboru tako blizu centra, a istovremeno blizu staze kojom se uz laganu šetnju stiže do skijališta; ništa vam neće nedostajati – jer samo “ na korak“ od smeštaja možete odabrati : mesto za kupovinu brze hrane, organskih proizvoda ili pak mesto gde ćete uživati u divnim,domaćim kuhinjama; moj predlog – obavezno, svaki izlazak sunca dočekajte na terasi smeštaja, udahnite predivni zlatiborski vazduh, probajte predivni kajmak i sir,suvu pršutu i komplet lepinju…šetajte…jer, nakon svega toga, čeka vas predivni ambijent smeštaja u kome zaista, ali zaista imate sav komfor i gde ćete se sigurno osećati kao kod kuće, hvala dragim i ljubaznim vlasnicima apartmana na kompletnoj usluzi tokom boravka.”
Jelena Đorđević
WordPress Developer
“Apartman vredi svaku paru,čist,dobro opremljen,domaćini ljubazni,sve je nadomak ruke samo treba uživati. SVE POHVALE ZA DOMAĆINE. Pozdrav Pedja Niš.”
PREDRAG RINČIĆ
WordPress Developer